יום ש', יז’ בתמוז תשע”ט
תגובות: -1   צפיות: -1
דף הבית מרחבים כיתתיים אלבום תמונות חדר מורים כללי שימוש באתר יצירת קשר
תגובות: 0   צפיות: 740
רב ידע-חט"צ

ההדרכה עסקה בחשיבות אכילת פירות וירקות. הצגתי בפני הילדים פירות וירקות שהם מכירים כגון אגס חציל כרובית וברוקולי.כל פרי וירק שהוזכר נתלה על לוח מגנטי תמונה שלו.ביקשתי מהילדים שיחשבו על דרך לחלק את הפירות והירקות לקבוצות,הם העלו את הרעיון לחלוקת הפירות והירקות על פי צבעים.הילדים עזרו לחלק את הפירות שהיו תלויים על הלוח על פי צבעים.הקבוצות הם:סגול, אדום, ירוק, כתום ולבן.הסברתי להם מדוע אנו מחלקים את הפירות והירקות כך והסברתי על החשיבות והתרומה שאנו מקבלים מכל קבוצת ירקות ופירות.לאחר מכן התחלנו במלאכת הכנת סלט הפירות.הילדים התבקשו להביא מהבית פרי וקרש חיתוך,חלקם מן הילדים התבקשו להביא בנוסף מסחטת הדרים.כל ילד חתך כל מיני סוגי פירות : תפוחים, בננות ותותים.אחר כך הילדים ישבו ואכלו את הסלט שהכנו וחלקם ביקשו מנה שנייה.לקראת סיום השעה ביקשתי מהילדים שלא ישכחו לאכול כל יום פירות וירקות מכל הצבעים ושגם ינסו פירות וירקות חדשים שהם טרם טעמו.

 
 
אצלנו באתרים
חודשון אתרים
חגים ומועדים
תחומי דעת
פינת היועצת
אשנב להורים
ייחודיות
ייזמות  
רב ידע  
פינת החי  
גינה לימודית  
חגיגה של חוגים  
העשרה לימודית  
חקר  
אתרים sקול  
שומרים ירוק שומרים רחוק  
זהירות בדרכים  
ספורט ואורח חיים בריא  
בובנאות  
מועצת תלמידים  
חינוך חברתי- מפתח הלב  
החטיבה הצעירה  
למידה בשעת חירום
מנהיגוטק
חלון לאמנות
פרויקטים ממוחשבים
70 שנים למדינה